Veletek együtt. Kéz a kézben. Családdá válni.

Kismama fotózás

Szeretem az őszinte otthoni/stúdiós pillanatokat, a szabadban az önfeledt sétákat, a pocaksimit, az öleléseket és a kacagásokat. Rengeteg kiegészítőm, ruhám van, amit bátran tudtok majd használni a fotózás alkalmával.


70.000 Ft

Újszülött Fotózás

Legszebb pillanatok. Babaillat, hámló bőr, pici babaruhák, meghitt családi pillanatok,emlékek,simogatások,érintések, lágy zene. Kellékeimmel, puha babaruháimmal, takaróimmal indulok az otthonotokba. Újszülött fotózás ideje kb 2 óra.


78.000 Ft

Családi fotózás

Igazi móka és kacagás lesz ez a teljes óra. Játszani fogunk, dombra mászunk, kacsákat kergetünk vagy kavicsot dobálunk. A lényeg, hogy olyat csináljunk, amit szeretünk. Családi fotózás stúdióban 1 - otthon 1,5 óra szokott lenni.


70.000 Ft

Szülinapi fotózás

Stúdiós vagy családi, otthoni pillanatok, rohangálós, könyvből mesélős, együtt tortakészítős, tortamaszatolós, kedvenc játékkal elbabrálós, majd szabadban sétálós 1,5 óra. Rengeteg kiegészítő kellékem van, amit nem félek felhasználni a fotózáskor sem :))


75.000 Ft

Esküvő fotózás

Családdal, barátokkal, gyerkőcökkel ünnepelni mindig jó. Igy van ez az esküvő/keresztelő/családok napján is. Szeretem a kiscsoportos meghitt napokat. Sok sok tényezőtől függ egy esetleges ajánlat, így keressetek bátran a részletekkel.


300.000 Ft-tól

Jegyes fotózás

Ha még nem vagy benne biztos, hogy én vagyok a megfelelő esküvői fotósod, akkor gyere el és ismerkedjünk meg egy jegyes fotózás alkalmával. Természetesen levonásra kerül az teljes napos esküvői ajánlatomból.


68.000 Ft

Plusz felmerülő költségek


Minden esetben plusz költség a stúdió bérleti díja ( 11 000 Ft/ óra) . "Szombat" felár 15.000 Ft -ami Miron zsebpénze lesz.


Az árak 2023. Január 1-től érvényesek és bruttóban értendők. A változtatás jogát fenntartom.


Utazási költség, ha szabadtéren vagy otthonotokban fotózunk: Budapesten belül 3000Ft

kívül 130 Ft/ km díj ( visszatérő családjaimnak a budapesti kiszállásom ajándék )

Helyszín és ruhaválasztásban is fogok tudni segíteni.


Fontos tudnod, hogy nem csak az otthonotokban, hanem stúdiókban is fotózom, kizárólag természetes fényben. Ezeknek a stúdióknak a díja eltérő lehet , így ha stúdiós megoldás érdekel mindenképp jelezd előre nekem, igyekszem a legjobb hangulatú és hozzátok a legközelebb lévő igényes helyet megtalálni Nektek. Sőt ha sminkre és hajra is szükséged lenne, a legcukibb-legprofibbakkal dolgozom együtt.