Gyors leszek...


Mottóm: Minden, ami család és baba, fiatalság és bolondság, az egyszerűen tökéletes egy csipetnyi tökéletlenséggel ötvözve.Noya vagyok, és szeretném megosztani veled az én világomat, ahol a képek mesélnek és a pillanatok örökre tartanak. Családi és élményfotós vagyok, és ebben az iparágban immár egy évtizede tevékenykedem. Az én szemem által a kamera lencséjén keresztül olyan pillanatokat rögzítek, amelyek életünk legfontosabb és legszebb részei.


Munkamorálom


Én a vidámság és könnyed lazaság mestere is vagyok. Munkáim során fontosnak tartom az egymásra hangolódást, és bizalmat. Amikor fotózok, nem csak képeket készítek, hanem történeteket mesélek. Minden gyerek más, minden család más, és én ezt tiszteletben tartom. Legyen szó babafotókról, családi pillanatokról vagy különleges eseményekről, az én szívem mindig benne lesz.


Nem célom, hogy tökéletesen beállított képeket készítsek.


Az én munkám nem csak a fotózásról szól, hanem a részletek megragadásáról is. Az apró pillanatok, mint egy boldog gyermekkacaj, egy szülői ölelés vagy egy pár szeretetteljes pillantása, mind az életünk nagy értékeit hordozzák magukban. Ezek az apró részletek teszik emlékezetessé az eseményeket, és én szenvedélyesen keresem őket minden fotózáskor.


Van jobb dolog egy olyan fotónál, amire, ha ránézel eszedbe jut egy számodra fontos történet? Amit, ha megpillantasz a faladon mindig melegség tölti el a szíved?


Na, én ezt akarom Nektek megadni.| Újszülött fotózás | Babafotózás | Esküvők gyerekekkel | Családi ünnepek | Családi fotózás | Kismamafotózás |


jellemzőim szavakban


hangulatos pici kávézó // frissen sült kovászos kenyér illata

NICK’s kókuszos csoki // vitorlázás // Káli Art Inn // bögrék // Cape Cod

az első hó // fanatikus kindertojás figura gyűjtő // Csernus doki imádó

anyakonty // nincs más hátra mint előre // MOM's nadrág //