Gyors leszek...


Mottóm: Minden, ami család és baba, fiatalság és bolondság, az egyszerűen tökéletes egy csipetnyi tökéletlenséggel ötvözve.


Sok ember reked meg olyan munkakörben, amit nem is igazán szeret, de mégsem mer változtatni. Talán külső elvárásoknak is meg akar felelni, nem meri feladni a biztosat a bizonytalanért. Én megtettem, mert pár év után rájöttem, hogy nem az "íróasztal" mögötti munka az én utam. Elinditottam vállalkozásomat, amiben megtaláltam önmagam és ahol már nem volt elég KATTINTGATni, FOTÓZNI kellett! 


Különbözőek vagyunk, más képességekkel, más életfeladattal érkezünk.


Legyen bármi is a munkánk, közös bennünk, hogy aki boldog, örömmel tölti el amit csinál, ott jól érzi magát a bőrében, ad is valamit azoknak akiket "szolgál", akkor jó úton halad. Lényegtelen épp milyen szakmával birsz, embernek maradni a legfontosabb!


Imádom azt az őszinte, tiszta szeretetet, ami sugárzik a gyerekekből.


Elolvadok ahogy fotózás közben kommunikálnak velem és önmagukat adják a picik.


Megörökíthetem családok legboldogabb, legfontosabb, legszebb pillanatait, ahová néha elfeljetek zsebkendőt vinni (de mindig kapok), mert meghatódom én is. Lehet, hogy nem vagyok tökéletes, de legalább mindig önmagam vagyok.


Hálásan KÖSZÖNÖM NEKTEK, hogy 'munkám=hobbym' után boldogan, feltöltődve kezdem a 9. fotós évemet is.


Munkamorálom


Én a vidámság és könnyed lazaság mestere is vagyok. Munkáim során fontosnak tartom az egymásra hangolódást, és bizalmat. Számomra a fotózás nem csak képek készítése, hanem hosszútávú baráti kapcsolatok kialakítása is.


Nem célom, hogy tökéletesen beállított képeket készítsek.


Rájöttem arra, hogy nincs annál szebb dolog, mikor spontán az őszinte pillanatokat tudom lencsevégre kapni. Lehet, hogy a képen nem minden hajtincsed áll a legtökéletesebb pózban, de az az érzelem, ami az arcodon van, amikor például ránézel a gyermekedre, aki kimondja, hogy „anya”, vagy amikor életed szerelme egy viccel megnevetett, na az az, amit érdemes megörökíteni.


Van jobb dolog egy olyan fotónál, amire, ha ránézel eszedbe jut egy számodra fontos történet? Amit, ha megpillantasz a faladon mindig melegség tölti el a szíved?


Na, én ezt akarom Nektek megadni.| Újszülött fotózás | Babafotózás | Esküvők gyerekekkel | Családi ünnepek | Családi fotózás | Kismamafotózás |


jellemzőim szavakban


hangulatos pici kávézó // frissen sült házi kenyér illata // MOM's nadrág // NICK’s kókuszos csoki // vitorlázás // Káli Art Inn // bögrék // Cape Cod

az első hó // fanatikus kindertojás figura gyűjtő // Csernus doki imádó// anyakontynak lőttek // kriptó diák // nincs más hátra mint előre